July 7, 2008

The Meme award

I cannot say enough "Thank you", "Grazie mille" or "Multumesc" to my dear friend Cristina for her advise and support, and for the compliment of passing this award to me. Cristina never stops amazing me with her baking, her homemade pasta and her knowing what the italian cuisine means. I truly believe she is Mario Batali's lost twin sister. I am grateful more than I could say ( and this is not because my English is lacking so much, my words are poor in Romanian as well).
The girls that I've met on RC, although we've never met in person, I feel them so very close to my heart. And it's not just the fact that we are Romanian, but we share the same passion for food and had a wonderful time together on the forum, where I found new friends. And what I love the most, is that I learned from them sooo much, from recipes to how to blog, and how to look for new things everytime.
I don't think I deserve this yet, but I cannot let it go either, so I am glad and proud of it and hope to make this blog better.
And as the rules ask, I am passing it on to four people (I know it said 6, but it also said the number is flexible) :
- Nico - because I like your agenda a lot, recipes, photos and stories,
- Mona - for her wonderful recipes, especially all those desserts which make me crave and the warmth of her virtual kitchen,
- Meli - who is not a beginner blogger anymore, who finds the time for her passion and is a role model for me, and to
- Irina - whose posts are so creative and the photos are absolutely wonderful, she could have cardboard on a plate and my mouth would still be waterring.
Nu pot spune Multumesc de atatea ori cat ar trebui Cristinei pentru sfaturile si suportul ei, si pentru complimentul de a-mi acorda mie acest premiu. Cris nu inceteaza sa ma impresioneze cu tot ceea ce iese din bucataria ei, cu pastele ei de casa si cunostintele ei despre bucataria italiana. Cred din toata inima ca este sora geamana pierduta a lui Mario Batali. Sunt mult mai recunoscatoare decat pot spune in cuvinte (si asta nu pentru ca engleza mea e saraca, dar la fel de sarace imi sunt cuvintele si in romana).
Fetele pe care le-am cunoscut pe RC, desi nu ne-am intalnit niciodata in persoana, le simt tare aproape de inima mea. Si asta nu numai pentru ca suntem romance, dar impartasim aceeasi pasiune pentru gatit si am creat niste amintiri frumoase impreuna pe forum, unde am gasit prieteni noi. Si ce imi place cel mai mult e ca de la ele am invatat ataaaaat de mult, de la retete la cum sa pornesti un blog, si cum sa caut tot timpul lucruri noi.
Nu cred ca merit acest premiu inca, dar asta nu ma opreste sa-l accept, asa ca sunt bucuroasa si mandra de el si sper sa fac blogul acesta mai bun.
Si, dupa um cer regulile, il voi pasa mai departe la alte persoane (am inteles ca nr. 6 era flexibil):
- Nico - pentru ca imi place agenda ei, retetele, pozele si povestile,
- Mona - pentru retetele ei minunate, in special cele de prajituri care imi fac asa o pofta si cele de post, pentru care mereu am nevoie de inspiratie, si pentru "caldura" din bucataria ei virtuala,
- Meli - care nu mai e un blogger incepator, si care gaseste timpul si inspiratia pentru pasiunea ei si e un model pentru mine, si
- Irina - ale carei posturi sunt atat de creative, iar pozele absolut minunate, incat ar putea avea o bucata de carton pe o farfurie si tot as saliva in prostie.

6 comments:

Melianda said...

Ce surpriza placuta roxana, iti multumesc din suflet pentru acest premiu , nu m-am asteptat ca intr-un timp atat de scurt de la infiintarea vblogului meu sa primesc atatea premii, iti multumesc pentru increderea acordata si intr-adevar Rc-ul e o familie unde invatam multe, de unde am urmat exemple si sfaturi multe.primeste te rog si laudele mele pentru tot ceea ce faci pentru ca le meriti la fel de mult.

Melianda said...

Am uitat sa-ti zic felicitari pentru blog, arata minunat , tine-o tot asa, si ma bucur ca am de unde sa ma inspir pentru retete asiatice, in special cele cu creveti si somon afumat.

Cristina said...

Roxi ce cuvinte frumoase .. multumesc din suflet ! Premiul chiar si virtual il meriti cu virf si indesat.
Pupici multi si la cit mai multe retete ..

Agenda di Nico said...

Imi face mare placere, pentru ca te-ai gandit la mine ,sa-mi oferi acest premiu. Iti multumesc! Te pup.

Mona said...

Roxanel, m-am intors acasa de cateva zile, de aceea iti multumesc asa de tarziu pentru premiul acordat...m-au emotionat cuvintele tale...iar aprecierea ta ma face fericta si bucuroasa ca te-am cunoscut ..chiar daca numai virtual...

ps. acum nu am timp dar am sa rasfoiesc "mai pe indelete" ce ai mai postat in ultima perioada.

pupici multi si tie si Clarei

roxana said...

Mona, ma bucur sa aud de la tine si sa vad ca te-ai intors. Poate apucam sa stam de povesti in curand. Si de-abia astept sa vad ce noutati o sa postezi, o sa fie o toamna atat de bogata...
Pupici si tie si baietilor tai.